Svenska

  • Ohälsosamma vanor som du tror kommer att göra dig lyckligare eller åtminstone tysta rosterna
  • Svårare att komma ihåg
  • Knepigare att fokusera pa uppgifter
  • Mild ångest
  • T o m panik attacker

Till slut utbränd. Och med utbrändheten kommer också polarna depression, oro, och ängslan.

Låter nåt av det bekant?

Det finns bättre sätt att tackla det hela.

Att hitta balans.

 

Så vad ligger den ungefärliga kostnaden för en utbränd anställd på?

Minst 400 000 kr

Det har förvånat mig hur många det är som problem med att bättre hantera sin tid och sig själv. Med bättre vetskap och verktyg kan man skapa ett liv som är mer nöjsamt. Och du vet väl vad nöjda anställda gör?

Producerar Bättre.

Dessutom har nöjda anställda en benägenhet att stanna på sitt jobb med, så du inte behöver anställa/omträna ny personal så ofta.

 

Men… Varför ska du lita på mig? Vem är Jenny Jonsson?

Jag förstår helt om du inte har nåt förtroende för mig – vi har ju aldrig ens träffats. Det är därför jag föreslår att vi bokar ett kort möte så du kan få en chans att skaffa dig en uppfattning OCH, mer viktigt, att få lite snabb råd om hur undvika allt jag just nämnd och kan bättre hitta balans i ditt liv och för dina.

I kort, jag kommer ifrån Täby och Brottby, men har varit utomlands i ca 20 år. Bl a har jag under denna tid skaffat mig en Bachelor’s i Zoologi ifrån California Polytechnical University Pomona och även en Master’s i Public Health ifrån University of Southern California. Någonstans på vägen har jag även hunnit med en 200 hrs yoga teacher training. Även om träningen var gjord utan syfte för att lära ut, så har jag ändå gjort just det vid tillfällen.

Då mitt eget liv som business owner och ensamstående mamma till en 7 åring, ibland kan ha mycket trådar att hålla i och många besluts ska tas, har jag haft intresse för och skaffat mig mer fokus på just hur man bättre och mer produktivt kan hantera sin tid. I detta har jag en certifiering som stress management coach.

 

Efter ha gjort några stress hanteringskurser online och pratat med folk lokalt i Täby, så har jag förstått att det finns intresse för mina kurser även s k offline.

Varför inte? Det vore nytt för mig, men samtidigt väldigt intressant. Min personliga utmaning är att göra det på mitt eget modersmål, svenska. Det blir intressant! Och självklart vi har KUL medan vi lär oss med 😉

Låt mig veta om det är intressant för dig och vi kan kolla om det är en bra match för mig, dig och/eller dina anställda.